Jim Lynvild og wakeup call.. 

Denne blog har været næsten en måned undervejs..

Hvorfor, fortæller jeg om i en anden blog.. For denne skal handle om en helt fantastisk aften i selskab med min mor, Jim Lyngvild og en masse andre kvinder i Matas i Ikast! 

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg ser meget op til den mand.. Dog er jeg ikke sikker på at det er noget mange ved, men så igen – det er ikke noget jeg løber hen og fortæller til alle.. Ikke før nu.. (Det ville også være lidt mærkeligt, ikke?)

Skal vi lige starte med et par billeder ?


Det mest fantastiske ved de første par billeder her, er at manden i centrum gik ganske almindeligt rundt blandt os andre dødelige og ind og ud af butikkerne.. Det var rart at se ham være et menneske lige som alle os andre..

Til gengæld blev jeg faktisk noget overrasket over at han ikke var højere XD men sådan er det jo.. 

Og må jeg lige tilføje at han har en ualmindeligt sød mand! o; det er sådan nogle mennesker man (jeg) gerne ville hænge ud med OGSÅ selv hvis de ikke havde været kendte.. c:

Nå men både min mor og jeg troede vi var kommet for at høre et foredrag med ham, han var derimod inviteret af en af mataspigerne i forbindelse med hendes fagprøve.. Så det var lidt et interview vi var til.. Flere billeder af det!


Der blev stilt spørgsmål og Jim endte ud i en længere fortælling hver gang.. Det var altså lidt fascinerende at et enkelt spørgsmål kunne ende ud i historier der trak så langt ud at han til sidst glemte spørgsmålet, fordi han blev grebet af momentet .. 

Så vi lærer en hel del, som jeg faktisk ikke vil fortælle videre .. c; 

Dog kan jeg fortælle at jeg finder den mand dybt fascinerende! At han er kommet fra så lidt og til så meget, KUN på grund af ham selv, det misunder jeg ham lidt! Ville sgu ønske at jeg var så vilje stærk – men det hjælper at huske sig selv på det!
Jeg fik taget et billede med ham!


Faktisk var det meningen at mor også skulle, men så var det lidt som om at hun fik lidt kold fødder XD lidt pinligt at han sad og holdt om alle på den måde.. Hehe 

Nå, men da jeg så det billede.. Pyha da fik jeg godt nok en klump i halsen.. Her kan man virkelig se at jeg trænger til at smide nogle kilo.. Så jeg er motiveret mere end nogensinde og derfor er jeg starter i fitness igen ! ;D 
Hov! Ja jeg ved godt at den her blog er blevet ualmindeligt lang.. Men jeg har lige et spørgsmål, som jeg håber der er nogen der kan svare mig på?


(Jeg var nemlig den eneste til at købe hans bog “Møgunge” og jeg fik den signeret, men så er mit spørgsmål hvad står der? )

“Til S..  ______? møgunge” 

Jeg kan simpelthen ikke tyde det /;

Nå men.. Håber at I har en dejlig dag! 

Nej vent! Skulle I lige nå at se hvad der var i goodiebag’en?

håndcreme, ansigtscreme til ham og hende, parfume, shower gel, bodylotion

xoxo Sennie

3 comments

Skriv et svar