Kinder Mælkesnitte eller Coop Mælke Snack?

  Nogle vil måske mene at en mælkesnitte nærmest er forbeholdt børn, lige så vel som reklamerne! Men selvom jeg ikke er et barn, så kan jeg altså godt lide en mælkesnitte i ny og næ.. 

Jeg går ud fra at jeg ikke er den eneste ;D

Christian fortalte mig om denne artikel, hvor Coop fortæller at man ikke længere kan købe Ferrero’s Kinder Milk-Slice, i deres butikker længere.. Du kan læse artiklen her..

Nej, de har lavet deres egen version! Mælke Snack

“Mere kvalitet for billigere penge!” 

– Jens Juul Nielsen

Da jeg var i Brugsen i dag, tænkte jeg; hey! Jeg skal da lige prøve den! 

Den vejer 28g ligesom en mælkesnitte.. Jeg er lidt i tvivl om prisen, så det vil jeg ikke kommentere på.. 

Min helt ærlige mening; føj for pokker!

Ikke nok med at synet bedrager, for den ser ganske vidst mindre ud, men så er kagen lidt tykkere for ikke at sige mørk og bedsk.. Selve mælkedelen kan jeg slet ikke komme mig over! Lige fra køleskabet, var det ualmindelig hårdt og ikke særlig velsmagende.. 

En rigtig trist oplevelse.. Jeg er sikker på at der er brugt for meget af et eller andet! For den har en grim bi-smag måske er det honning? 

Jeg gav den endnu en chance, efter at den havde lagt lidt.. Smagen ændrede sig i takt med at mælke-delen var blevet blødere.. Smagen var mindre grim, men stadig rigtig kunstig.. Dertil fik jeg følelsen af at have puttet sukker i det, som knasede fordi det enten ikke var rørt ordentligt ud eller fordi der var for meget.. 

Lad os kigge på dem..  

Mælkesnitten

 
 

Mælke Snacken

 
Jeg vil til hver en tid gerne give et par kroner mere for at få en mælkesnitte! Jeg er virkelig ikke fan! 

 Det er en ommer!

Har du prøvet den nye mælke snack
  

xoxo Sennie

Skriv et svar