Kinder Pengui eller Coop Mælke Snack?

 For et par dage siden skrev jeg en blog om Coop’s version af mælkesnitten, ‘ Mælke Snack’. Hvis du ikke allerede har læst den, kan du læse den her..

Udover at Coop har fjernet Mælkesnitten fra deres varesortiment har de også fjernet Kinder Pengui.. OG de har været så kreative at give den akkurat samme navn som den anden.. Dermed hedder de begge to ‘Mælke Snack‘ .. – hvor originalt..!

Nå, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er den største fan af Kinder Pengui, men jeg kan da sagtens nyde den i ny og næ alligevel.. 

Derfor besluttede jeg mig for også at prøve den ‘billigeCoop’s variant.. Og når jeg siger ‘billige‘ så er det altså 17,- for 4 hvor du får 5 af mælkesnitte varianten for samme penge.. 

Til det, det handler om! 

 Den ligner til forveksling ‘the real deal’. Den mangler dog det ultra tynde lag chokolade i midten. Selve kagen er lidt tykkere end originalen men ellers er de meget ens.. Smagsmæssigt har jeg altså for en gangs skyld ikke noget negativt at sige.. Jeg synes faktisk at det er en fremragende substitut til Kinder Pengui.. De smager meget ens, dog virker Kinders mere sprød og knasende, nok fordi kagen er lidt tyndere..

Kinder Pengui øverst og Coop Mælke Snack nederst

 

Alt i alt var det en meget overraskende oplevelse, for jeg frygtede lidt en fiasko af en grim smagsoplevelse som med den anden Mælke Snack.. Heldigvis for mine smagsløg, var det slet ikke en realitet.. 

Dog har jeg et surt opstød til deres informationsdirektør Jens Juul Nielsen.. 

Så længe kunderne køber varen i samme omfang, ser vi ikke nogen grund til at ændre det.

Det forstår jeg godt, men I giver ikke kunderne mulighed for at vælge, da I har fjernet alternativet! 

Det er ikke en forretningsmåde jeg synes om! Hvis I vil læse hele artiklen, kan det gøres her.

Nå! Men ‘Pengui’ Mælke Snack er noget jeg godt kan anbefale .. 

Har I smagt en eller begge af de to Coop varianter? I så fald, hvad synes I? 

 

xoxo Sennie

Skriv et svar