Klar til at gå i hi!

  

Ja godmorgen Sennie! 

Jeg er nemlig stået rigtig sent op idag, da jeg har fri.. ;D 

Det er bare ikke lige mig at skulle vågne op til winter wonderland.. Hvor de fleste jo tænker ‘feeeedt!! Det har sneet!’ Tænker jeg fuck og lort! For at sige det lige ud.. 

Jeg er klar til at gå i hi, til det forsvinder igen! 

I et split sekund kan jeg sagtens nyde det og tænke at det ser flot ud, men det varer ikke særlig længe før den tanke bliver erstattet af frygt og rædsel.. 

Jeg skal forbi lægen i dag, det har jeg lovet min fysioterapeut.. Så må vi se om jeg overlever min angst for sne og is.. Puha! 

Nå ja og så må vi se om der er noget galt med min fod og om mine trælse teorier (baseret på erfaring) forhåbentligt ikke holder stik denne gang.. 

Jeg har ikke lyst til at sugarcoate mit liv på bloggen, så derfor er det for mig også vigtigt at komme ud med alle de negative ting.. Som for eksempel min angst .. 

Selvom det ikke tager mere end hvad? 5-6 minutter at gå over til lægen, er jeg da så heldig at kunne blive kørt, så jeg slipper for at skulle ud og gå i det her møg vejr.. Hvilket på den ene side gør mig glad og tryg, men på den anden side ved jeg godt at jeg, ved at gøre det, lader angsten vinde.. Men forhelvede hvor er det svært at kæmpe med.. 

Specielt nu hvor vi sådan rigtigt er kommet ind i vinter vejret.. 

  
Og lige et andet billede fra haven c: 

Hvordan har I det med sne og kulde? 

  

xoxo Sennie

Skriv et svar