Med sommerfugle i maven på en lyserød sky!

IMG_0305.JPG

Det er sådan min hverdag er!

Jeg startede dette indlæg den 25. August, så det er et godt stykke tid siden..
Den har egentligt bare været der, på min liste over indlæg og ventet på at blive skrevet.. Det er egentligt ikke fordi jeg ikke har haft tid..
Jeg har haft alt den tid i verden til at skrive den.. Det er bare lige dét at få det gjort, at få alle de følelser og tanker til at blive til sætninger..
Mest af alt fordi jeg er elendig til sådan noget.. XD

Men det burde ikke komme som nogen overraskelse at jeg er forelsket..
Sådan helt fortabt forelsket..
Og nu er det officielt.. Sådan helt og rigtigt..
Christian er min.. (Det er slet ikke til at forstå) .. Og jeg er hans <3 Hverdagene går sådan lidt sløvt i tiden.. Mest af alt fordi han normalt er så langt væk.. Selvom det kun er 2 timer i tog, er det stadig langt.. Lige nu sidder jeg og venter på at han kommer hjem, så vi kan tilbringe lidt tid sammen inden jeg drager tilbage til Jylland /; Og selvom jeg har været her siden torsdag, så er det bare ikke længe nok, når jeg ved at der går 2 uger inden jeg ser ham igen.. Vi er kærester.. Hehe det lyder lidt teenage agtigt.. Men jeg tror virkelig at jeg har fundet manden i mit liv..
Jeg ved godt at det er nemt at sige når man er nyforelsket og alt det der iih og åhh fnidder med os to for altid halløj.. (Jeg har prøvet dét før)
Denne gang føles det bare anderledes, sådan helt rigtigt! Om ikke andet så har man da lov at håbe c;

Det er en vidunderlig følelse! <3 xoxo Sennie

Skriv et svar