Min historie.. #5

I 9. klasse gik det bedre, nærmest godt.. Vi var en lille klasse, da de fleste havde flyttet skole eller var kommet på efterskole.. Dét er tiden jeg prøver at huske min folkeskole for.. 
Jeg var stadig meget alternativ, men de fleste havde vænnet sig til det.. Det var sådan jeg var og det var okay.. 
Men lykken varer ikke evigt.. 

Jeg ville videre med min tegne hobby.. Jeg skulle på gymnasiet så jeg kunne søge ind på animationsskolen i Viborg og blive karakter animator.. 
Jeg startede på gymnasiet og lærer hurtigt at i en klasse med 30 elever, er jeg stadig for alternativ.. 
I princippet kunne jeg snakke med de fleste, men der var kun én jeg rigtig snakkede med.. Jeg var ikke voldsomt udstødt men nok til at det påvirkede mig.. 

Når der skulle laves grupper var det altid af 4 og alle fandt meget hurtigt sammen.. Tilbage sad min veninde og jeg og to andre tøser.. Min veninde; A, – C som var en meget stille pige og CK som var meget bestemmende.. 

Vi var absolut ikke en god combi! 
A er dygtig i skolen! C er som sagt meget stille.. CK var mere optaget af hendes mobil, selvom hun ville bestemme alt! 

Tja og så er der mig.. Jeg fandt hurtigt ud af, at alt jeg havde lært i folkeskolen var brødkrummer ved siden af alle de andre – jeg var MEGET langt bag efter! 
Det lille splid kulminerede med at jeg altid havde fået at vide at hvis der var noget jeg ikke kunne finde ud af, skulle jeg bare spørge/søge hjælp hos familie, venner, klasse kammerater og lærer.. 

Hvortil jeg altid fik: “det har du ikke lavet selv!” smidt i hovedet.. Uanset om jeg selv havde lavet det eller fået hjælp, det var nemlig irrelevant.. For jeg var en dårlig elev! 
Men som sagt det hele kulminerede og jeg blev mere og mere agressiv og delvis voldelig.. (Jeg har ALDRIG lagt hånd på nogen!) 

Jeg begyndte at bruge mere og mere tid nede hos vores uddannelsesvejleder eller udenfor med gå ture for at køle ned.. 
Jeg var meget ustabil! 

Efter et skænderi med min mor endte jeg med at kaste min kontorstol efter hende.. (den ramte langt fra.. Heldigvis..)

Derefter besluttede mine forældre at holde mig hjemme fra skolen af frygt for hvad jeg kunne finde på, med hensyn til de andre elever, hvis jeg blev sur.. 

Så jeg var væk fra skolen i en måned.. Lige op til efterårsferien 2008.. 

Det var en hård tid!

Skriv et svar