Natte tanker..

Billedet er lånt fra http://www.kathrinerostrup.dk/2014/06/tankemylder/

Ja egentligt burde jeg ligge og sove, mest fordi man har brug for søvn, men også fordi jeg sådan set snart skal op lige om snart. 

Så hvad har jeg så lavet? Tja hvad laver man kl 3 om natten – når nu man ikke sover. 

Jo man ‘stalker’ alle de mennesker man kender til som man ikke er venner med på Facebook, (for mit vedkommende) af ren nysgerrighed for at se hvordan det går dem. Og jeg må sige, det går dem sgu alle meget godt – af hvad de viser frem i hvert fald! 

Det er så her jeg ligger med tanken; hold nu kæft jeg vil også have en eller anden høj stilling, så man kunne føle at man udrettede noget! Jeg synes det ser så skide fedt ud når der står .. manager hos et eller andet.. eller butikschef her ‘krukkehytten’.. 

Ej okay… 

Måske skriger krukkehytten ikke lige det jeg gerne vil have, men altså, håber I forstår hvad jeg mener.. 

Her er det så, at rigtig mange vil spørge, hvorfor får du dig så ikke en form for leder uddannelse ? – vent! Hedder det, det? Findes det?

Nå men, ja .. det gør jeg så ikke fordi jeg er absolut ikke en leder type og jeg skal slet ikke bestemme og strukturerer noget som helst.. sådan noget kan mit hoved slet ikke finde ud af. 

Faktisk, så ved jeg slet ikke hvad jeg kan og hvad jeg ikke kan – det begrænser mig faktisk rigtig meget! Men lige nu ved jeg at jeg ikke kan sove og jeg ved at jeg kan skrive mine tanker her! Om det så giver nogen mening, det ved jeg ikke.. 

Normalt bruger jeg meget længere tid på at formulere mine sætninger – jeg ved godt at det nok ikke ser sådan ud, men det gør jeg faktisk! 

Hvorimod jeg lige nu, prøver at skrive lige præcis det der popper op.. Altså til en hvis grænse ikke? Det skal heller ikke gå hen og blive alt for sort snak. 

Hov! Der var forresten noget jeg gerne vil spørge om! Normalt når jeg skriver, ender jeg altid mine sætninger med ‘..’ egentligt fordi jeg altid har syntes at et enkelt punktum virkede som sådan en hård afslutning. Det giver ikke nogen mening for det er sådan det er og de to punktummer trækker det lidt ud, da det jo sådan set er en tænke pause.. men men men mit spørgsmål er så: virker jeg snobbet/sur eller noget som helst i den negative ende i min skrive måde? 

– ærlige svar er meget meget velkomne. 

Tilbage til min egentlige tanke. Jeg vil egentligt bare gerne føle at jeg er noget værd, ikke på den der “alle mennesker er noget værd”, men sådan at andre mennesker også får noget ud af min eksistens.. jeg vil gerne gøre en forskel, hvis ikke handlemæssigt så i det mindste følelsesmæssigt! 

Jeg tænker altid på, at jeg gerne ville være den voksne jeg ikke havde da jeg var barn (her tæller familie ikke med) … så hvordan hænger den følelse sammen med de andre menneskers fine karriere? 

– jo ser du, de er kommet videre, blevet voksne, lever deres liv og ikke mindst så er de værdifulde i deres liv og arbejde. Mens jeg stadig sidder herhjemme og kan ikke, ja faktisk noget som helst. Det er sgu lidt trist, for der er så meget jeg vil, men det er som om at jeg ikke rigtig vil noget alligevel.. ej nu bevæger jeg mig vist ind på et negativt sidespor. 

Nå men bloggen her blev også noget længere end jeg egentligt havde regnet med.. totalt rodet og måske uoverskuelig – lige som mit hoved. 

Jeg håber at du er igang med at få en rigtig godt nattesøvn! c: 

Sov godt! 

       

xoxo Sennie

Skriv et svar