Nike og priser…

I starten af 2013 blev jeg påtvunget, af min fysioterapeut, at købe nogle nye sko.. 

Jeg har egentligt ikke delt min historie efter bloggen døde, så alle ny tilkommende kender den selvfølgelig ikke.. Men jeg kan da lige give et meget kort indblik i det.. 

Sidst i år 2000 oplever jeg for første gang at min venstre knæskal går af led.. Det er sket mere end tusinde gange siden, på begge knæ.. Nå vi undlader en del! Men jeg er blevet opereret for det, en seks gange siden.. 

Ikke nok med mine dårlige knæ, så er jeg så uheldig at være pladfoddet.. Jeg går altså på HELE foden.. 

Som så mange andre unge piger så betyder sko jo en del.. Hvordan de er at have på, er én ting, for det er jo vigtigt.. Men hvordan de ser ud er mindst lige så vigtigt og nogle gange lidt vigtigere.. 

Min genoptræning inden den sidste operation i ’13 er godt igang.. Men min fysioterapeut mener bestemt ikke at mit fodtøj er noget jeg burde gå i.. Så mig afsted efter nye og ‘ordentlige’ sko.. Det kan man altså ikke købe i almindelige sko forretninger! Så jeg går i Sports Marster og forklarer dem mit problem.. 

Jeg bliver her præsenteret for den grimmeste sko jeg længe har set.. Nike Free 5.0 .. Puha! Og til en pris á 900,- 

Men med de rette indlæg må jeg overgive mig .. For det kan godt være at de er grimme, men de er sgu gode at gå i og rigtig gode for mine knæ! 1400,- i alt.. Selvom det var en dyr omgang er det nok de bedste penge jeg længe har givet ud..

Nu er det jo så lidt over 2 år siden og mine grimme Nike sko er endnu mere grimme og godt slidte.. 

Men de her sko er jo blevet godt populære .. Så Nike har forbedret dem og smidt en 50’er oven i prisen.. 

Nå men jeg prøver et par stykker og beslutter, lidt imod min vilje, at købe den nye model med blå sål og sådan en pink/hudfarve blanding under snøren og på logoet.. Da ekspedienten liiiiige synes at han vil vise mig end endnu nyere og lidt dyre model.. Som så tilgengæld minder meget om min gamle slidte model.. 

Og det må jeg sige.. Der røg så de 1000,-

Skriv et svar