Pest eller kolera?! 

  

Haai alle sammen! 

Så er jeg vågnet igen og jeg er nu helt færdig med at være i hi! 

Jeg burde dog faktisk sove nu, men mit hoved kører bare derud af.. 

Tidligere i dag var jeg til tandlæge, til mit ‘årlige’ (hvert 2. år) tjek.. Jeg er ikke just kæmpe fan af tandlæger, men er der nogen der er det? 

Egentligt plejer det at forløbe helt smertefrit og rigtig fint med en masse ros og et; “jeg vil ikke se dig igen, før om 2 år”.. 

Bare ikke lige i dag.. Jeg har nemlig fået mit første hul! (Den mælketand tæller altså ikke!! o; ) 

Jeg lyver ikke når jeg siger at der opstod vild panik i mit hoved og min krop.. Jeg fungerede overhovedet ikke og var faktisk ved at bryde sammen.. ARRGH!!! Min perfekte rekord og skam ros af mine tænder er nu plettet for resten af mit liv! – ja okay jeg overdriver måske lidt, men sådan føles det altså.. 

Jeg ved dog ikke om jeg skal grine eller græde, for det er et lille hul, et hul som jeg ikke selv var klar over at jeg havde.. Tja og så er det i en visdomstand .___. Og så siger han det jeg allerede er klar over.. “Du har to valgmuligheder.. Enten rykker vi den ud – hvilket jeg godt ved at du ikke er så glad for, eller også skal vi fylde hullet så det ikke bliver værre.” 

Ja godaw do! Det var da også lige de to valgmuligheder jeg allerhelst ville have.. Det hele virker så voldsomt – nok fordi det er første gang .. Men det føles lidt som pest eller kolera.. Skal jeg igennem et grimt indgreb og så er det ude af verden! Eller skal jeg få det lavet og risikere at der ikke er plads til den og så skal den alligevel rykkes ud? Den er nemlig ikke kommet helt frem endnu.. 

Årh når jeg skriver dette synes jeg at tandudrykningen lyder mest fornuftigt, men jeg kan bare slet ikke kapere det i mit hovede.. For slet ikke at tale om priserne! 

Nej! Nej jeg vil slet ikke komme ind på det! Puha! 

Så nu ligger jeg her og skal faktisk snart op igen og jeg kan slet ikke falde til ro .. 

Nøjs hvor jeg hader sådan noget her! 

Håber godt nok at I har haft en bedre dag end mig! 

  

xoxo Sennie

Skriv et svar