Recount fra jul til nytår!

Vi er jo godt inde i det ‘nye’ år.. Hvis man stadig kan kalde det, det ?
Jeg lovede jo egentligt at være mere aktiv, men tiden har bare ikke liiiige været der.. Anyways, here I am!

Så Sennie, hvad fik du i julegave?

IMG_2957.JPG
Jeg har fået;
• Et par rigtig flotte lysestager og en fin pynteskål af mine svigerforældre..
• 200,- af Christians farmor og farfar..
• En rigtig fin lang halskæde med et ‘S’ af mine to niecer..
• En fjer ring fra Pandora af mine forældre
• En blue snowball microphone af min ene storebror og hans lille familie og min mormor og hendes mand..

Jeg har været rigtig forkælet i år, i og med at det er nogle dyre gaver jeg har ønsket mig og så har min familie formået at give mig det hele! <3 Selve juleaften var rigtig stille og rolig.. Vi holdt jul hos min mormor, min mor var på arbejde til klokken ALT, ALT for sent! Så det var egentligt kun os 4.. Det var stadig hyggeligt, meeen jeg er nu mere til at hele familien er samlet ! Jeg tog så hjem til Christian for at holde vores første nytår sammen.. Vi fik pyntet flot op, hvis jeg selv skal sige det.. IMG_2958.JPG
Man kan selvfølgelig ikke se alle deltagerne, desværre.. Men her er det!

Vi lavede lækkert mad og nød hele aftenen sammen!

IMG_2938.JPG
Og selvfølgelig var han mit nytårs kys! <3 Nu glæder jeg mig bare til at tilbringe år 2015 med den skønne mand, jeg elsker! Jeg håber at I alle sammen har fået nogle rigtig gode julegaver og kom godt ind i det nye år! ;D xoxo Sennie

Skriv et svar