Så ved man at det er mandag …

Mandag! Juhuuu!!! – eller? 

  

Egentligt starter dagen fint nok ud.. 

Jeg havde fri i fredags da min ryg og fødder ikke lige kunne holde til at arbejde.. Puh.. Godt jeg har en god chef! Så efter en lille forlænget weekend var jeg frisk og klar til en ny arbejdsuge ! 

Jeg møder selvfølgelig på arbejde og går i gang.. Sådan lidt oppe af dagen, mens jeg står og snakker med min kollega, vælger mit venstre ben at kollapse under mig.. Jeg falder heldigvis ikke! Men nøj en smerte..! Min kollega er ualmindelig skræmt og ikke helt tilpas ved min situation og så er hun generelt godt bekymret.. Men hey! Jeg er på arbejde! Det kan godt være at det er arbejdsprøvning for at finde ud af om jeg kan holde til det i mine knæ, men det er arbejde for mig! Så man giver altså ikke bare op! Hun mener dog at jeg bør tage til lægen..

Meh jaja blah!  De siger vel noget nær det samme som altid.. 

Jeg ‘kollapser’ i smerte, et par gange mere i løbet at de der i alt 3 timer jeg er der, før det går op for mig at jeg ikke kan lægge vægt på benet i strakt tilstand.. Så nu begynder jeg også at bekymre mig lidt.. For jeg har ikke lavet noget? 

Bum bum bum.. På vej hjem fra arbejdet slår jeg lige et smut forbi vores lægehus som er fuldt booket til engang i næste uge.. Nå for at gøre historien lidt kort, så kommer jeg ind til lægen og han undersøger mig.. 

Og så falder dommen.. 

“Du har en overbelastning i knæet, så du kan godt sygemelde dig i hvertfald resten af ugen og så ellers forholde dig i ro.”

Hej! Og fuck dig! Jeg har lige haft en enkelt sygedag.. Og nu skal jeg melde mig syg resten af ugen??! Nøøøj hvor var det pinligt at skulle ringe og fortælle dem det .. 

Så sikke en god måde at starte den nye uge på.. Bleh!

Jeg håber godt nok at I andre har haft en bedre start på ugen end mig! ;D
xoxo Sennie

Skriv et svar