Seaweed produkter og The Body Shop..

Da the body shop i sin tid dukkede op i Danmark, var det nyt og spændende! 

Og selvfølgelig var jeg også forbi den nye butik.. Derinde blev jeg mødt af den her intense duft eller lugt om du vil.. Jeg husker ikke hvordan det lugtede, da det jo efterhånden er ved at være nogle år siden.. 

Om ikke andet, lovede jeg mig selv dengang, at jeg aldrig nogensinde skulle sætte mine fødder der igen.. 

Hvorfor? Fordi jeg faktisk blev rigtig dårlig af alle de forskellige lugte jeg blev mødt af.. 

Så da Kathrine anbefaler deres Seaweed produkter blev jeg rigtig frustreret.. 

Skulle jeg virkelig bryde mit eget løfte, for dette, for mig, nye produkt? 

Men ak og ve! Det var præcis hvad jeg gjorde! 

Jeg har længe haft nogle problemer med min hud som jeg er ualmindelig træt af! Og da Kathrine begynder at fortælle om hendes seaweed creme og ansigtsvask eller rens er det vel, blev jeg sgu ret nysgerrig! 

Hun sendte mig disse billeder (så jeg håber det er okay at jeg viser dem)  

   
Det er godt nok kun dagcremen meeen de ser ret ens ud d; 

Så jeg smuttede igår forbi the body shop for at høre om man kunne få en prøve.. 

Jeg er nemlig ualmindelig træt af at betale rigtig mange penge for en masse produkter, som jeg så finder ud af, ikke virker – når jeg har købt dem.. 

Den venlige ekspedient var rigtig behjælpsom! Jeg fik en lille prøve på både rens, tonic og cremen.. Hun var ved at give mig en prøve på deres ansigtsmaske, meeen vi blev enige om at det godt kunne vente og så kunne jeg lige afprøve det andet først.. 

Jeg har været heeeelt vild efter at prøve det af og selvom jeg kun har afprøvet det her til morgen, kunne jeg allerede efter hun rensen mærke en forskel i min hud.. 

Den havde fået fugt, men var ikke længere så fedtet som den kunne have været og den var heller ikke tør, som andre produkter ofte gør ved min hud.. Og så følte jeg faktisk at den strammede min hud lidt op.. – det er måske lidt tidligt at ønske det i en alder af 24, men det var rigtig rart alligevel.. 

Jeg må indrømme at hvis det fortsætter og jeg kan blive ved med at se en mærkbar forskel så er jeg i hvertfald hooked! 

Og så har jeg ikke engang fortalt det jeg synes er bedst.. Produkterne koster kun ca. 100,- stykket.. Hvilket jeg altså synes er billigt når pengene er små..! 

Kender du produkterne? Hvis ja, hvad er så din mening om dem? For jeg er nemlig rigtig nysgerrig efter at høre andres holdning til dem.. 

  

xoxo Sennie

Skriv et svar