Spændt? Det tror jeg nok!

Igår var jeg til en længe ventet samtale med min sagsbehandler og jobkonsulent! Hvilket også var på tide, eftersom det var blevet udsat to gange..

Nå men hey, jeg skal i praktik ! Og ja! Jeg er spændt af flere grunde ! Mest af alt fordi det bliver noget af en forandring, specielt når man har gået hjemme så længe som jeg har! Derfor bliver det også hårdt at komme igang igen, men jo før jeg kommer igang, jo før kan jeg selvfølgelig også komme videre med mit liv! 

Lige nu er jeg jo forvendt med det faktum at jeg kan gøre næsten hvad jeg vil, når jeg vil.. Har jeg lyst til at tage hjem til kæresten i en uge eller to, kan jeg jo bare gøre det.. Det ender jo i og med at jeg får ‘arbejde’ som skal passes i hverdagene.. 

Men altså det er sgu spændende og jeg glæder mig helt vildt! ;D 

Der er ikke så meget mere at fortælle endnu, så det bliver bare et lille indlæg! 

xoxo Sennie

Skriv et svar