Status er – ret nørdet..

Hvis du følger mig på instagram, ville du have set at jeg havde fået et Steelseries Apex tastatur.. Det har jeg ikke længere! 

Hvorfor ikke, spørger du? 

Ganske enkelt fordi jeg var ualmindeligt uheldig.. Jeg køber tastaturet og da jeg får det sat til,  virker en af tasterne ikke ordentligt.. At skulle trykke på den en 30-40 gange for at få et enkelt tegn frem er super træls, eller at skulle trykke ret hårdt.. 

Sådan noget kan jo ske med hvilket som helst tastatur, men det er bare super ærgerligt når man liiige har købt det!

Nå men jeg tager så ind og får det byttet.. Da jeg så kommer hjem og får det nye tastatur sat til finder jeg ud af at den har samme fejl, bare på en anden tast.. 

Så afsted med mig igen! Bah! 

Ekspedienten spørger mig så hvorfor det skal være steelseries apex.. 

Jeg er jo en tøs og selvom jeg er gamer så aner jeg altså intet om tastaturer.. 

Razer Blackwidow Chroma (lånt billede) blev jeg helt vild med da man kan skifte farverne på det.. Totalt tøset! Men det larmer en del når man bruger det.. Så jeg valgte apex da det i bund og grund kan det samme.. Og så var det et super lækkert tastatur ! 

For at korte historien af så tabte tøsen og gameren vandt.. 

Status er at jeg har købt Razer Deathstalker.. ;D

  
Og nu er mit lille gaming hjørne fuldendt.. !  

Det eneste man ikke kan se på mit meget lille skrivebord, er min bærbar XD men det er okay.. Jeg er i hvertfald tilfreds! 

xoxo Sennie  

Skriv et svar