Tankestrøm..

20140516-052911.jpg

Da jeg i sin tid startede med at blogge, var det meget beskedent på arto.
Blogging var for mig, en måde hvorpå jeg kunne komme af med alle mine frustrationer, samtidig med at jeg satte spørgsmål ved ting der fik folk til at tænke en ekstra gang, eller skabte debat.
Der gik ikke lang tid før arto ikke var nok, derfor ville jeg gerne have min egen hjemmeside og blog – men det er jo ikke noget man sådan lige får.

Så jeg flyttede mit lille univers over på blog.dk, som er en dansk side med samme ejere som arto. Her kom der godt gang i sagerne! Men jeg følte lidt at der blev lagt censur på mig fra redaktionens side, der er så mange regler man skal overholde og det er ikke lige mig.

Min daværende kæreste og rigtig gode ven besluttede sig for at købe en hjemmeside til mig i noget måneds gave halløj. De fiksede alt og jeg skulle intet gøre, andet end at begynde at skrive. Historien om hvad der skete stod på min gamle blog og det ligger så langt tilbage i tiden nu, at det ikke længere er relevant.

MEN! Her er jeg så.. Klokken lort en fredag morgen, hvor jeg ikke kan andet end at tænke: “hvad skete der, Sennie?”
Jeg vil gerne blive ved med at blogge, da jeg elsker at skrive, men hvad skete der med indholdet?

Hvorfor var jeg mere kreativ med min skrivning da jeg var en lille forvirret tøs der havde set sig sur på hele verden?
Hvorfor har jeg ikke noget at skrive om, bare fordi jeg ikke har lyst til at brokke mig konstant? – dét forstår jeg ikke..

Er jeg blevet kedeligere med årerne, eller er det fordi jeg er blevet voksen?

//Sennie

Skriv et svar