Totalt øv dag i dag..

(Undskylder lidt på forhånd for denne blog som nok kommer til at indholde en masse brok.. XD )

Jeg har stadig kun min gamle skod telefon som ikke virker ordentligt..
Dertil mangler vi stadig at høre fra forsikringen om hvor vi står i sagen.. Argh! ;c

Kort før min telefon døde, begyndte min elskede computer at opføre sig underligt.. Den tabte strøm og ville ikke lade..
Så blev enig med mig selv om at det var laderen der var stået af..
Jeg besøgte AmadeusPC da de var billigst..
365,- for laderen og for at få den sendt..
Lykkelig var jeg for nu ladede min computer..

Lykken varede dog kort..

I min verden skal computeren lade når stikket er i og bruge strømmen direkte fra stikkontakten.. Derefter strømmen fra batteriet når stikket ikke er i.. Altså, det er logik for mig..

Computeren vælger ikke at lade, og bruger ikke strømmen fra stikkontakten, men kun batteristrømmen.. Bah.. Så det funker ikke helt..

Efter at have studeret laderen en hel del finder jeg ud af at, stikket til computeren ikke ser normal ud.. De to yderste ledere i hver side er kortere end de andre.. Så jeg ringer selvfølgelig til AmadeusPC og brokker mig..
Manden jeg snakker med fortæller mig at det lyder som om laderen er defekt og at fejlen med lederne godt kan være skyld i at den ikke vil lade.. Men jeg skulle sende laderen tilbage til dem med en seddel om hvad der var galt og så ville de sende mig en ny.

Den 29. August sender jeg laderen afsted.. Hvilket var super dumt fordi det var en fredag.. Men jaja den blev sendt.

Nu skriver vi den 9. September og har stadig intet hørt..
Så jeg ringer selvfølgelig til dem og brokker mig endnu engang.
Han kunne sjovt nok ikke se noget i deres system og ville maile til deres lager og så skulle jeg gerne inden for ca. en time modtage en mail fra dem..

Så nu sidder jeg bare og venter.. >.< For at toppe det hele af så fik jeg den ledest mavepine da jeg kom hjem i aftes.. Og det er absolut ikke gået væk.. /; Og så kan jeg jo ikke komme udenom at jeg savner min dejlige kæreste!

Lige for at gøre denne blog længere, så mens jeg sidder og skriver dette, bliver vi ringet af værkstedet, forsikringen havde sendt den til.. Han havde fået den tændt og manglede mit Apple ID for at komme videre.. Og så ville vi få nærmere besked om den kom til at virke helt, halvt eller slet ikke..

Så det er et plus! Det er service! Mere end hvad man kan sige om 3..

Nå.. Men jeg håber at I har en dejlig dag! ;D

xoxo Sennie

2 comments

    • Sennie says:

      Jamen jeg kan kun anbefale AmadeusPC ! Linket er lidt oppe i indlægget..
      Selvom jeg startede med at få en defekt lader hvilket var ualmindelig uheldigt.. Så kontaktede jeg dem og jeg fik en ny.. c: og den fejler intet og så var det super god service.. ;D

Skriv et svar