Utrolig uheldig med DSB! 

  

I torsdags skulle jeg over til Christian og jeg var egentligt lidt sent på den, så jeg stressede helt vildt for at kunne nå det hele.. 

Jeg var egentligt godt klar over at mit Wildcard skulle udløbe, sådan engang i september.. Hvad jeg alligevel var dum nok til ikke lige at tænke over.. 

Så da jeg kommer ind på stationen og i forvejen har ret travlt, bliver jeg bedt om at benytte deres computer til at bestille mit nye Wildcard.. 

Da jeg så næsten er færdig, bliver jeg lidt i tvivl om hvad jeg så skal og så vælger computeren ikke at reagere på noget som helst, andet end ‘slet alt’. 

Så jeg panikker! Og spørger de flinke damer om hvad der sker.. De forsikre mig om at jeg bare skal prøve igen, da man ikke kan bestille to kort til samme personnummer.. 

Jeg var lidt skeptisk, da jeg ved hvordan mit ‘held’ er.. XD men jeg har travlt og har faktisk ikke rigtig tid til at tænke mere over det.. 

Fredag finder jeg så ud af at de har trukket to beløb på min konto.. Blah! Så jeg får ringet til DSB og den rare dame jeg snakker med kan godt se problemet, men hun forstår det ikke helt – for det kan jo ikke lade sig gøre.. Men det skulle nok blive løst! 

Da jeg i søndags kommer hjem, bliver jeg mødt af to wildcards.. 

Igår ringer jeg så igen til DSB, da jeg stadig intet har hørt.. Damen jeg snakker med troede så at der var blevet trukket to beløb for det samme kort og kunne slet ikke forstå hvordan jeg kunne sidde med to forskellige kort.. – når man kun kan modtage ét.. 

Så nu sidder jeg her.. Argh! 

Hvordan kan man være så uheldig? o; 

Håber godt nok snart at det bliver løst, for selvom 150,- ikke er voldsomt mange penge, så er det altså penge jeg ikke kan undvære lige nu.. Hmpf.. 

Har I nogensinde oplevet noget ligende? Så vil jeg da meget gerne høre om det, så jeg ikke er helt alene om det ! ;D 

  

xoxo Sennie

Skriv et svar