Verdens længeste overskrift!

Normalt ville jeg lave en overskrift der med det samme kan fortælle lidt om hvad indlægget handler om, men det ville simpelthen blive verdens længeste overskrift! 

Bloggen her, er en beskeden lille blog og jeg priser mig lykkelig når jeg kan ramme 15-20 besøgende.. Jeg er glad for hvert enkelt besøg! 

Så hvorfor sker det her for mig?

Fra den 4. oktober har jeg været udsat for nogle angreb på siden.. Det har betydet at mit webhotel, UnoEuro, har været nødt til at lukke siden helt ned, da det har overbelastet deres servere hvilket går ud over deres andre kunder.. 

Jeg har været kunde hos dem siden 2014 og har aldrig nogensinde har problemer – altså før nu.. Flere gange har jeg været i dialog med deres support som egentligt er ganske fin (jeg kunne godt bruge noget mere, her og nu hjælp, men med deres fantastiske priser så er det nu engang sådan tingene er).

Jeg er ikke super god til alt det tekniske bag det at have en hjemmeside og det er sgu egentligt lidt træls, specielt nu hvor jeg har brug for den viden.. Men de har været super hjælpsomme og jeg har gjort ALT hvad de har bedt mig om.. Det har også fungeret, lige indtil det ikke fungerede mere.. Må indrømme at det er lidt trættende i længden! (De kan selvfølgelig ikke gøre fra eller til, men derfor er det stadig træls!)..

Hvad så nu?

Ja jeg har fået kontakt til en fantastisk mand som gerne vil se om han kan hjælpe mig af med det her problem og jeg krydser virkelig fingre for at det kommer til at virke, så jeg ikke skal sidde i supporten næsten hver dag for at få genåbnet min side velvidende om at den er fucked.. 

På samme tid har jeg jo nogle helbreds og psykiske problemer, så det hele er ret så frustrerende lige i tiden! 

Så hvis du sidder og har et løsningsforslag så må du endelig gerne kontakte mig c: 

     

xoxo Sennie

5 comments

 1. Jeanette Henriksen says:

  Øv hvor er det bare træls.. Og jeg har det som dig, er virkelig dårlig til alt det tekniske bagved. Håber i finder en løsning snart, så du ikke skal tænke mere på det..

  Knus Jeanette <3

  • Sennie says:

   Tusinde tak! 💚 årh også mig, tænker tit på hvor meget nemmere det ville være hvis jeg ikke havde mit eget XD men det er alligevel bare rart .. men lad os krydse fingre ;D

 2. Sofie says:

  Hvor må det bare være irriterende og frustrerende for dig. Min mand er heldig hoster min hjemmeside på sin server, så han står bag alt det tekniske, da jeg kun kan finde ud af “front-end”-delen. Jeg håber, at du får bugt med angrebene – det ville jeg sgu også være ked af, hvis det var mig. <3
  Krydser fingre!

  • Sennie says:

   Ih hvor er du heldig ja! Super dejlig at du har sådan en god mand ;D
   Pyha også mig.. men lige nu ser det ud som om at wordfence er mit eneste våben :c

Skriv et svar