Vis og fortæl med Bella!

Når jeg skal indrette mit hjem, går jeg normalt efter noget med rene linjer. Men der skal være plads til de ting som har historie og betyder noget for mig, så jeg vil vise jer noget af det der betyder noget for mig.

Første billede er dette sæt af en vase, to lysestager og et askebære. Det er håndmalet af min oldemor, som er en dejlig dame som ikke er med os mere. Hun lavet mange forskellinge former af håndkunst og jeg er glad for at jeg kan have dette sæt (udlånt af min mor), på min reol.
20140714-100338-36218928.jpg
Fordi det er uniket og min oldemor har lavet det, vil det altid have en plads i mit hjem, selv om at jeg skifter stil. At kunne se dette sæt til daglig og huske hende er en dejlig gave hun har efterladt os.

Det andet er et billde malet af en fra min far’s side af familien, jeg kan ikke huske hvem og det var ikke en vi rigtig har haft kontakt med, mens jeg kan huske, så det er ikke så meget hvem der her lavet det, men den kunst hun har skabt.

20140714-100821-36501440.jpg
Når man første kigger på billede, som er håndmalet, ser man et natur landskab med vandfald og bjerge. Men når man kigger længer og dybere på det, ser man mange små, gemte detaljer. Fotoede gør det desværre svært at se, men man kan se fulgen oppe til højre og englen ved det øverster venstre bjerg.
At det er lilla hjælper også, da det er min ynglings farve at dekorere med. Men man kan bruge lang tid med det og stadig finde nye små ting i det.

20140714-100858-36538264.jpg

Skriv et svar