Vis og fortæl med Maria!

20140707-163259-59579011.jpg

Vi kender det alle, den der bytur man ser frem til og musikken, der hamrer i ens krop, man kører den ene drink ned efter den anden, men hvorfor?
Her er mine oplevelser omkring byturene.

Jeg samlede sidst mine veninder og en ven hos mig inden vi senere skulle i byen, vi for-drak hjemmefra for såkaldt at spare penge , (sparer og sparer?) man ender altid med at bruge sygt mange penge i byen ligemeget hvad, og hvad fanden man er jo fuld og det hele kører bare derudad, man kan hurtigt bruge flere 1000 kroner på drinks og shots. Så ja man sparer da lidt men ikke det vilde ..

Det næste er, vi piger vi skal jo gøre os klar med fedt tøj, i vores tilfælde festkjoler og sætte håret, lægge den perfekte makeup , man vil ligne en million og gøre noget ud af sig selv , vi brugte flere timer på det
(som om det er noget nyt?) men ja det faktisk ret underligt for i løbet af aftnen og især sidst på natten, er makeupen flydt ud og håret uglet og tøjet sidder bare ikke som før, man glemmer lidt om sit udseende hvis man er fuld nok, tænk hvad alkohol kan gøre ved en .

Så kommer man i byen og hvis man er heldig finder man et bord, og så skal der drikkes, der skal bestilles og ja her kan det altså også bare tage super lang tid !

Hvis man er ikke særlig høj bliver man nemt overset, så her mit lille trick , stil dig op på kanten ved baren hvis der er det, så du bliver højere, læn dig over baren og vift med pengene og råb på bartenderne, man skal bare gøre sig bemærket, her hjælper det også at vise noget kavalergang , mens man står der og læner sig over baren haha.

Nå men endelig får man de dyre drinks og så det ellers bare med at drikke, og få en masse shots ned, og så ud og danse! Når man er fuld og musikken bare hamrer derudad og man danser, det et must!

En fed følelse og fyrene danser med en , det skal så siges der tit er omklamrende personer der ikke forstår en pæn hentydning, det ret skod, det bedste her er så at gå for de så fulde de ikke forstår dig.
Musikken er altid mega overdrevent højt! Man skal nærmest råbe til hinanden men jeg elsker nu at musikken er så høj, så bliver alt bare bedre og vildere .. dagen efter er ens hals bare altid mega øm og ens stemme hæs, sådan er det , bare drik noget varmt det hjælper!

En anden ting er man altid skal pisse hele tiden! Og der altid mega lang kø på toiletterne, men pigerne plejer nu at være søde nok de steder jeg har været og skynde sig så vi andre kan komme til.

Så ja natten er en lang fest! Og det fedt og lige med et så lukker klubben og det er morgen, man tænker bare no way! Ikke nu! Man vil lige drikke den sidste drink, danse den sidste dans, kysse videre med den her fyr man ikke kan huske navnet på osv osv..
Når man så vågner i sin seng efter nogle timer, og tømmermændene vælter over en, tænker man aldrig igen, men næste bytur er det bare det hele om igen.

Og jeg må sige jeg elsker nu at være i byen! 😀 alle de små irriternde faktorer hører bare med til en bytur, og man møder så mange sjove mennesker og har den fedeste fest!
Så God bytur til alle jer derude!

20140707-163639-59799302.jpg

Skriv et svar