Frustrerende uge!

Det kan slet ikke beskrives med ord, hvor frustrerende denne uge har været for mig!

I mandags skrev jeg om min ødelagte mobil..
Den blev sendt til reparation allerede onsdag (inden jeg fortalte om det) og knægten jeg snakkede med mente bestemt det måtte være en software fejl..
Tirsdag morgen bliver jeg så vækket af en besked fra 3, om at de har modtaget svar fra værkstedet og at problemet ikke inden for reklamationsretten og at jeg skulle møde op i butikken fordi de havde et tilbud til mig..

Så jeg måtte afsted igen..
De mener så at min mobil er vandskadet.. Den har aldrig set skyggen af vand..! Så det blev jeg naturligvis rasende over..
Men så måtte hun forklare mig at det også kunne være en fugt skade..
– en fugt skade Oo ?
Sådan en skade kan ske, hvis man har mobilen med på badeværelset, har den til at ligge i køkkenet når man laver mad, har den i sin lomme mens man sveder, hvis man har den med ude mens det regner etc. etc.
Så egentligt kan man ikke have en mobil uden en kæmpe risiko for at få en fugt skade, som man intet kan gøre ved..

Det korte og det lange er, at jeg nu ikke har min mobil og faktisk ikke rigtig kan få den igen.. Deres tilbud var at jeg kunne betale dem 2200,- for at få en ny.. Det vil jeg ikke, for så er jeg stadig bundet til 3.
Jeg kunne også betale 275,- og få MIN ødelagte og helt ubrugelige telefon tilbage.. Men det kan jeg jo ikke bruge til noget..
Eller også kunne de få lov til at beholde min mobil til en værdi af 6000,- og så skal jeg ikke betale noget..

Det er bare ikke i orden!

Så nu står jeg her og uanset hvad jeg gør, så taber jeg! Kan ikke andet end at føle mig magtesløs..

Argh! Er så gal !
Sidst jeg skulle have min mobil repareret hos 3 tog det dem lidt over 6 mdr. før de overgav sig og gav mig en ny.. (Jeg har ikke været 3 kunde siden ! Og anbefaler IKKE folk at være kunde der!)

Undskyld det halv lange sure indlæg .. Men måtte bare lige ud med det!

xoxo Sennie

Skriv et svar